Μενού Κλείσιμο

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας μεταχειρισμένων και καινούργιων μηχανημάτων έργων από το 1975 με έδρα στην Λ. Αθηνών 305.

Οι κύριες κατηγορίες μηχανημάτων που εμπορευόμαστε είναι  φορτωτές, εκσκαφείς, οδοστρωτήρες, φίνισερ  καθώς και  εξαρτήματα –  ανταλλακτικά   και οι  βασικοί κατασκευαστές  είναι: BOMAG, CASE, CAT, DYNAPAC,  HITACHI, JCB, KOBELCO, KOMATSU, LIEBHERR,   VOGELE, VOLVO, WIRTGEN κλπ

Μέσα από ένα σταθερό δίκτυο προμηθευτών  που έχει δημιουργήσει η εταιρεία κυρίως από  Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία   εξασφαλίζουμε αξιόπιστα  μηχανήματα   τα οποία διαθέτουμε  μετά από έλεγχο στην ελληνική και ξένη αγορά για να καλύψουμε  τους  τομείς των έργων οδοποιίας, χωματουργικών καθώς επίσης και ανάγκες στον χώρο της  ανακύκλωσης μετάλλων ” σκράπ ” και άλλων υλικών.

Επίσης διατηρούμε    παρακαταθήκη μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για φορτωτές VOLVO  καθώς και ανταλλακτικά άλλων κατασκευαστών όπως  Liebherr, CAT, O&K, από μηχανήματα που διαθέτουμε  και προορίζονται για  διάλυση.

Τέλος, στο νέο μας site pinmetron.com μπορείτε να κάνετε την αντιστοίχηση του μηχανήματός σας με τον κατάλληλο κάδο εκσκαφής/φόρτωσης.

Με εκτίμηση,

Θοδωρής Νίκου